Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Odysseus 1.serie (CZ)[WebRip][720p] = CSFD 53% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Odysseus 1.serie (CZ)[WebRip][720p] = CSFD 53% Názov:Odysseus 1.serie (CZ)[WebRip][720p] = CSFD 53% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:14.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-12-18 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Dobrodruzny,Drama Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky







    Dvacet let byla Ithaka bez krále a Penelopa bez manžela.
    Francouzský koprodukční seriál.


    http://www.csfd.cz/film/312269-odysseus/prehled/

    Jazyk: CZ
    Bonusy: Ne
    Titulky: CZ - pro neslyšící
    Originální název: Odysseus
    Vysílání: červen - srpen 2014 ( středa a sobota pozdě večer )
    Rok výroby: 2012 ( dabing 2014 )
    Délka: 12 x 44 min. ( cca )
    Popis:      
    Řecko, ostrov Ithaka, osmé století před Kristem. Je tomu už deset let, co skončila Trójská válka, avšak Odysseus, ithacký král, se dosud domů nevrátil ...

    Dvanáctidílný francouzský seriál Odysseus vznikl v rozsáhlé koprodukci a vypráví příběh Penelopy a Odysseova návratu.

    1. část

    Ithaka již žije ve stínu své dávno zašlé slávy. Po dvaceti letech Odysseovy nepřítomnosti se ostrov zmítá ve svárech o trůn a upadá. Podle ithackého zákona jsou jen dvě možnosti: buď čekat dále na návrat krále, nebo prohlásit, že je Odysseus mrtev, aby na trůn mohl usednout někdo jiný. Věrná Penelopa, která dosud stále věří, že Odysseus žije, však musí čelit tlaku „ženichů“, kteří obývají palác již deset let. Ten, koho si Penelopa vybere, usedne na trůn. A pokud se sama nerozhodne, chtějí ji přinutit... Télemachos nemůže své matce pomoci, a je naopak zdivočelými ženichy zesměšňován.

    2. část

    Télemachos, Odysseův syn, je dosud nezralým chlapcem. Aby mohl chránit svou matku, musí se stát mužem a dokázat bojovat. Cvičen Mentórem, věrným Odysseovým přítelem a podporován dědečkem Láertém, doufá, že se mu podaří bránit matku a uchránit trůn pro Odyssea.

    3. část

    Jakákoliv zpráva o tom, že je Odysseus na živu, jen prodlouží další čekání ženichů chtivých moci. Leokritos, který se cítí být právoplatným nástupcem trůnu, chce urychlit volbu krále. Pokud by byla Penelopa přistižena při nevěře, nemuseli by čekat na její rozhodnutí ...

    4. část

    Obratnou Leokritovou manipulací a Eucharistovou výmluvností se podařilo, že Penelopa dychtíc po zprávách o Odysseovi, pozvala Eucharista večer do svých komnat. Všichni odpůrci „čekání na Odyssea“ v tom vidí velkou příležitost. Pokud by se jim podařilo přistihnout Penelopu s mužem, nastoupí jeden z ženichů na trůn a na Ithace započne krutovláda. Ale i tahle lest je nakonec utopena v krvi, protože „Zrádcům bozi neodpouštějí.“

    5. část

    Není pochyb, Odysseus se vrátil, sám, jako trosečník. Nechce hned jít do paláce, požádá, Thyoska, který ho na pláži objevil a poznal, aby byl jeho očima i ušima v královském paláci. Odysseus přichází v pravý čas, na Ithace vládne chaos a připlouvá Ménélaos, který chce na Ithace prosadit své zájmy.

    6. část

    Meneláos připlouvá na Ithaku s tím, že pod ochranou Sparty ithacký lid opět nalezne klid a blahobyt. Bude to jen ochrana nebo ve skutečnosti správa. Meneláos přijíždí i s Helenou a tak Penelopa poznává smutný osud krásné ženy, která ji svou nerozvážností připravila o dvacet let manželství s Odysseem. Ithaka má nejvyšší čas, aby Odysseus opět usedl na trůn.

    7. část

    Své právo na trůn musel Odysseus stvrdit s mečem v ruce. Ženiši zaútočili a on, po boku s Télemachem, je přímo v paláci všechny pobili. Copak krveprolití na Ithace nikdy neskončí? Ptá se nejen Penelopa, která z té vší krutosti onemocněla. Odysseus žádá věštce Thyoska, aby se zeptal bohů, jak se může Penelopa uzdravit. A Thyoskos radí svému králi: „Usmiř se sám se sebou, jen tak dojde její duše klidu.“

    8. část

    Odysseus poslechl rady moudrého Thyoska, aby v sobě potlačil hněv a povolil příbuzným pohřbít těla ženichů. A Penelopa se skutečně uzdravila. Na znamení smíru uspořádá Odysseus tradiční řecké hry. Oba s Penelopou doufají, že vyhraje Télemachos. Ale vítězí Orion a Odysseus mu vyhradí místo po svém boku. Netuší, že Orion je synem jednoho z ženichů – Antinoa, a že rozhodně nepřichází v míru. Klea, která zaplatila za látku na svatební šaty prstenem, jenž její matce daroval Leokritos, je obviněna ze zrady a má být popravena. Odysseus je neoblomný i vůči prosbám Télemacha, a tak tato otrokyně, která je ve skutečnosti trojskou princeznou, staví proti sobě otce a syna.

    9. část

    Orion, kterého přijal Odysseus do královského paláce, se spojil se syny ženichů. Čekají na pomoc Sparty, aby pomstili své otce, svrhli Odyssea a jeden z nich nastoupil na ithacký trůn. Klée se podařilo uprchnout a Mentór na ni naléhá, aby z ostrova odplula. Odysseus trvá na tom, aby se Télemachos oženil s Naussicau, fajáckou princeznou. Naussicaa se ujala Odyssea, když doplaval na ostrov Fajáků po útěku od nymfy Kalypsó a přivedla ho do paláce svého otce. Odysseus věří, že spojenectví s Fajáky zajistí Ithace dostatečnou ochranu. Na Ithace se však chystá velké krveprolití, a první zemře rukou úkladného vraha nejvěrnější z věrných.

    10. část

    „Vyřiď Odysseovi, že jeho lid oslepím, aby už nikdy nemohl spatřit svého krále.“ Tento vzkaz přinesl ovčák Odysseovi od Oriona, který spolu se syny ženichů zavraždil všechny ovčáky. Odysseus zakáže o této události mluvit, nechce rozsévat mezi lidmi strach. Doufá, že všechny nepřátele zažene spojenectví s Fajáky, které stvrdí Télemachův sňatek s princeznou Naussicaá. Odysseus se sice vrátil, ale nese si v sobě běsy z minulosti. Změnil se, touha po pomstě ho neopouští ani na chvilku.

    11. část

    Télemachos odmítne uprchnout z Ithaky. Konečně se z chlapce stává muž odpovědný nejen za sebe, ale především za ithacký lid. Smrt Mentóra ho velmi zasáhla. Vždy se na něho mohl spolehnout, zvláště teď, když Odysseus uvízl v kruhu svých bludných představ a obav o trůn, by jeho rady potřeboval. Stejně jak netrpělivě očekává Odysseus příchod fajáckého krále, aby mu pomohl ochránit Ithaku, očekávají vzbouřenci lodě spartského krále Meneláa, aby s jeho pomocí Ithaku uchvátili.

    12. část

    Všichni již vědí, že Odysseus není schopen se postavit do čela obrany Ithaky. Meneláovo vojsko se vylodilo a ve spojení s odpůrci Odyssea jsou připraveni dobýt Ithaku. Télemachos se ujímá velení a povolává do zbraně všechny, kteří jsou ochotni bránit svou zem. Není jich mnoho a většina z nich nejsou vycvičení vojáci. Oddaně milující Télemachova žena Naussicaa, se zoufalým činem pokusí odvrátit krveprolití. Penelopa doufá, že Odysseus se navrátí sám k sobě ...

    Screen:






       
       











    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.281 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 07:02
    sql

    TOPlist